Verslagen

WK Harrie lavreysen en TC-1 Haaksbergen 2017
door peter l op 01 May 2017 om 19:52

WK Harrie lavreysen en TC-1 Haaksbergen

Een prachtige week voor de durtrappers met als hoogte punt Harrie Lavreysen. Harrie die sinds jaren lid is van onze club maar door blessure zijn debuut maakt in het baan wielrenner nam bij het WK baanwielrennen in Hong Kong twee zilveren medailles mee naar huis.Zowel met de teamsprinters als individuele sprint bracht Harrie het er geweldig van af. Alhoewel ze hem beschreven als Broekie heeft hij als jonge deelnemer zijn naam duidelijk neer geschreven. Van harte gefeliciteerd Harrie.
Onze bmx'er stonden aan start voor de eerste TC in Haaksbergen. Alhoewel ze zeer slecht weer hadden voorspeld is het ons toch goed gezind gebleven. We kwamen met vele rijders aan de start. En natuurlijk dat iedereen zich van zijn beste kant laat zien is de concurrentie zwaar en moeten enkele van onze rijders afhaken na de moto's. Valpartijen zijn bij deze sport niet weg te denken en helaas kwam Ricardo De Bie en Eric Ravenstein ten val. Eric zal spijtig genoeg even uit de strijd liggen met een gebroken sleutelbeen.
We wensen beide veel beterschap. Onze talenten van deze week waren Jens Lauweres met een derde plaats in de finale, Isaac Martens was Tweede in zijn klasse. Ook Peter Lavreysen behaalde bij de cruiser een mooie  6de finale plaats. Jay Schippers (6de)en Joris Harmsen (4de) veroverde bij de elite een plaats in de finale.


Op foto: Harrie Lavreysen


Adres:
De Durtrappers
Hasselsestraat 45
5575 CG Luyksgestel

© 2005 - 2019 FCV de Durtrappers